Wednesday 27 November 2019

SI LUMEA MA INTREABA CE FACI CE VREAU PISI FREE DOWNLOAD

Cokie Diamond updated their profile picture. Problema e de urbanitate. Florin Pe de-o parte ca-mi este absolut indiferent, putin imi pasa mie, si pe de cealalta ca totusi, nu EU ma cac in Parcul Botanic din Timisoara, care-i in Banat, care-i fruncea. Chiar daca face pisu, o domnita se sterge apoi, sa nu te deruteze hartia igienica zic. Mai mult, parcul ii loc public, da? si lumea ma intreaba ce faci ce vreau pisi

Uploader: Zuhn
Date Added: 15 April 2010
File Size: 29.93 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 11761
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Da' la o treaba ai dreptate, is troglodit si chiar nu conteaza daca o sa-mi depasesc conditia. Uite ce am intre craci! Zice ca diferenta intre chinezi si indieni este nula in raport cu efortul managerial, ambii ridica dificultati.

Pana la urma, tot n-am inteles, ii vorba de educatie sau is probleme de igiena. Nu cred ca-i cazul sa inventam lumra. Sa te vad leule! Cokie Diamond updated their profile picture. Oricare ar fi contraventia, daca o sa mai am de a ales intre a face pe el si a face la tufis, prefer sa fiu sanctiunat da sa nu se pise pe el ca nu discutam de cacat aici.

Si lumea ma intreaba ce faci youtube

Chit ca erau PSD-isti mi-or spus pin-am asteptat dupa dinsa. Daca in parc, ii valabil in toate locurile publice?

De fapt nu stii despre ce vorbesti, nudismul e si raspindit si practicat la nemti, de-un parigzamplu io am si zburat cu avionu' de nudisti. Baieti de oras 2,views si lumea ma intreaba ce faci youtube. Daca da, de ce? Intri in 3 minute! Ai sa vezi ca te obisnuiesti tu incet-incet.

Mircea, primo, tot am o intrebare neraspunsa, tu ce ai fi facut daca erai luema parc cu fetita nepotica, na, ca tu nu-ti faci ta si-ti spunea ca o trece pisu de nu se mai poate tine? Eu stateam cu el in culise. Eu de trecut am trecut, dar [ Aparent exista solutii, nu stiu cum de-i posibil, ca-s mistere de-alea inalte, papale, da' exista.

si lumea ma intreaba ce faci ce vreau pisi

Nu lua puradelu cu tine, prezinta-te tu nud la tribunal, si videm daca-ti da amenda. Un copil mic, in cat timp il duci la prima benzi? Cu ocazia aniversarii a zece an de cacarisiri marete, https: Si ii si mai mare lucru sa limitezi ceva la varsta aia. Jij bent de held in de keuken. Luka, no uite ca tu privesti din alt ungi.

Nu-s nici ipocrit nici lovit de farafasticareala, cunosc ca oamenii au trait majoritatea istoriei lor cacindu-se hapt in padure si n-am obiectii. Da' zic ca nu spun mai mult decat titlul Io vad cite unu' in fiecare zi minim, asta de-am pozat-o e a treia din trei iesiri, e un obicei si-o obisnuinta.

Flo Mah, domnita in popou gol de face pisu in zapada are deja o educatie, poate alege singura si nesilita de nimeni daca vrea sa faca pisu in zapada pt un Escu sau altul.

si lumea ma intreaba ce faci ce vreau pisi

Hai sa jucam piatra,hartie foarfeca din 3! Minimele conditii de decenta inseamna a nu frecventa un parc care nu indeplineste minimele conditii de decenta, nu a-l frecventa si-a ridica din umeri ca "n-ai avut cum" dupa aia.

Intr-un oras ai intotdeauna unde.

Kudiye ni tere brown rang ne video song free download

Cit timp se bucura copilul tau de dreptul suveran de-a se caca unde-i vine pentru ca i-o venit, estimezi tu? Alina Noa, pai atunci succese iti doresc, numa' atita sa-ti fie clar ca daca te prind cu plodu' usurindu-se-n parcu' facut din banii mei pentru distractia mea primesti si tu cacat prin posta pina-ti ajunge si te saturi. Mircea, din experienta buei, cum am mai spus, in parcul din satu-mi nu exista toaleta.

E absolut abuziva asa o generalizare nefondata.

No comments:

Post a Comment